Oldalak

2015. január 24.

Búcsúzom...

Szerintem nem ér meglepetésként senkit, hogy én is elhagyom a csodálatos DBLBC csapatát. S hogy miért? A választ azok már nagyon jól tudják, akik figyelemmel követik az ask.fm oldalamat. Akik viszont még tájékozatlanok, elmondanám, hogy röpke 4 hónappal ezelőtt elköltöztem Magyarországról, s jelenleg is Tokióban élek a családommal. 
Az új környezet kihívások elé állít. Nyelvet, s kultúrát kell tanulnom, emellett pedig két jelenleg futó oldalam is van, amikkel foglalkozni szeretnék (bejegyzés végén csatolva).  Tehát, egy szó, mint száz, nincs időm, sem kedvem szerkeszteni. 
Régen még jó volt, s órákat képes voltam szerkesztéssel eltölteni, de mára már annyira elhidegültem ettől, hogy csak akkor alkalmazom ezt a tudásomat, ha szükséges. Mondjuk, ha új blogot nyitok. De másnak már nem vagyok hajlandó segíteni. Az állandó kizsákmányolás, más munka felé irányuló 0 tisztelet, s hála, valamint az időm pazarlás (mert igen, valaki ezt is előszeretettel űzte régebben) ahhoz a döntéshez sodort, hogy nem kell ez nekem. 
Nincs arra szükségem, hogy keményen dolgozzak, elkészítsem a rendeléseket, s az elvártnak még a minimumát sem kapom meg ezért. Én itt befejeztem! Valószínűleg örökre, így rendelésekkel, egyéb óhajokkal-sóhajokkal kérek szépen mindenkit, hogy ne keressetek! Mert biztos, hogy nemleges választ kaptok, s egy idő után nem csak nekem, de nektek is rettenetesen fárasztó lesz az állandó visszautasítás. Szóval, ettől szeretnék mindenkit megkímélni. 
Azoktól viszont, akik tisztességesek voltak, türelmesen vártak a leadott rendelésekre, vagy a közel, s távoli jövőben rendelni szerettek volna, elnézést szeretnék kérni, hogy ilyen hirtelen elhagyom a csapatot! Kitartani készültem, mégis a könnyebb utat választom, tudom. De ennél még sokkal nehezebb akadályokkal kell megküzdenem a való életben, így szerintem érthető, hogy erre az elhatározásra jutottam. 
Még egyszer szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől! Olvasóktól, rendelőktől, és tőletek is, lányok! Öröm volt számomra a közös munka, s köszönöm, hogy veletek együtt építhettem fel ezt a csodálatos blogot! Örök hálám mindenért! S ezúton is szeretnék további sok sikert kívánni! Legyetek kreatívak! 

Ölel mindenkit, 
Ella Zehn

Az alábbi blogon megtaláltok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése